Extra aantrekkelijke prijzen voor vaste afnemers!
Het grootste assortiment
Neem contact op
0

Op onze webshop tonen we verkoopprijzen. Zakelijke afnemer? Vraag een account aan, dan profiteer je van onze nettoprijzen Account aanmaken

Op onze webshop tonen we verkoopprijzen. Zakelijke afnemer? Vraag een account aan, dan profiteer je van onze nettoprijzen Account aanmaken

Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden:
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Metaalunievoorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie. Hierbij verwerpen wij nadrukkelijk uw inkoopvoorwaarden en verklaringen. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Overige voorwaarden
Onze installaties zijn geschikt voor alkalische / alkalisch chloorhoudende schuimreinigingsmiddelen. Onze (de)centrale desinfectie installaties, zijn voorbereid op desinfectiemiddelen op basis van een quaternaire ammoniumverbinding. Afwijkende chemicaliën mogen alleen in overleg met Gleamer worden toegepast.

Gleamer adviseert een watertoevoer volgens de norm EC98/83 (drinkwaterkwaliteit). De beveiliging van de watertoevoer dient te voldoen aan lokaal geldende regels en richtlijnen. Hiervoor bent u als  eindgebruiker zelf verantwoordelijk.

Daar waar naar ‘RVS’ wordt verwezen in offertes, betreft het RVS 304 / AISI 1.4301 (tenzij anders vermeld).

Bij schade of verlies tijdens transport is de vervoerder aansprakelijk. Schade of verlies dient de klant direct bij ontvangst te melden bij de transporteur.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze aanbieding, neem dan gerust contact met ons op.

Gleamer

Van Leeuwenhoekstraat 14-1
3846 CB Harderwijk Bekijk op Google Maps